dilluns, 10 de setembre del 2018

La presentació en societat de PROJECTE VACA


PROJECTE VACA si bé neix el juliol de 1998, serà el 1999 quan es presentarà en societat al Convent de Sant Agustí amb la lectura d,un text titolat MIND THE GAP de Beth Escudé i Gallés y Gemma Rodríguez, dramaturgues i sòcies fundadores de l,associació. MIND THE GAP reflecteix la necessitat d,un col·lectiu com el nostre així com la situació de la dona a les arts escèniques de Catalunya sense pels a la llengua.

VACA I.- L'Associació és una Associació sense ànim de lucre te la foteré ben endins que consta de dos òrgans rectors: la puta Junta Directiva i l,Assemblea General me cago'n que es convoquen de forma ordinària i trimestralment hòstia segons un calendari anual 
(VACA I vomita una pizza barrejada amb sang. VACA II s'acosta i remena els vòmits amb l,índex de la mà dreta.)
VACA II.- Aquests òrgans són els encarregats d,aprovar les diferents comissions fote'm-nos unes birres així com d,establir el calendari anual d'activitats de l,Associació (VACA I trenca l,ampolla de cervesa i s'orba els ulls.) Què cony fas?

Extracte de MIND THE GAP, de Beth Escudé i Gallés i Gemma Rodríguez.

(*) Foto Beth Escudé i Gallés i Gemma Rodríguez al Festival Iberoamericà de Cadis 2002. Arxiu vacú.
#CampanyaMicromecenatgeVINTANYSElLlibre

(Castellano)

PROJECTE VACA si bien nace en julio de 1998, será en 1999 cuando se presentará en sociedad en el Convent de Sant Agustí con un texto titulado MIND THE GAP de Beth Escudé i Gallés i Gemma Rodríguez, dramaturgas y socias fundadoras de la asociación. MIND THE GAP refleja la necesidad de un colectivo como el nuestro así como la situación de la mujer en las artes escénicas de Catalunya sin pelos en la lengua.

VACA I.- La asociación es una asociación sin ànimo de lucro te la meteré bien adentro que consta de dos órganos rectores: la puta Junta Directiva y la Asamblea General me cago en que se convocan de forma ordinaria y trimestralmente ostia según un calendario anual 
(VACA I vomita una pizza mezclada con sangre. VACA II se acerca y remueve los vómitos con el dedo índice de la mano derecha.) 
VACA II.- Estos órganos son los encargados de aprobar las diferentes comisiones trinquemos unas birras así como de establecer el calendario anual de actividades de la Asociación (VACA I rompe la botella de cerveza y le tapa los ojos.) ¿Qué coño haces?

Extracto de MIND THE GAP, de Beth Escudé i Gallés y Gemma Rodríguez.

(*) Foto Beth Escudé i Gallés i Gemma Rodríguez en el Festival Iberoamericano de Cadiz 2002. Archivo vacuno.
#CampanyaMicromecenatgeVINTANYSElLli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada