dissabte, 15 de setembre del 2018

Campanya micromecenatge: les nostres amigues les vaques




En la campanya de micromecenatge que tenim engegada hem empleat la terminologia bovina per identificar a les nostres mecenes segons la seva aportació.
Vols ser una vaca empàtica (10€)? O potser t'identifiques més amb una vaca simpàtica (15€)? I si et converteixes en una vaca ideal (25€)? O en una vaca enrotllada (35€) o en una vaca amiga (50€)?
Com veus, hi ha vaques de tots els estils. Totes volgudes, estimades i necessàries per aconseguir la meta proposada: el finançament del llibre commemoratiu dels vint anys de Projecte Vaca.
T'animes? Au, col·labora-hi! T'hi esperem!
I·lustració Gertrudis Losada Alva.

(Castellano)

'Nuestras amigas las vacas'
En la campaña de micromecenazgo que tenemos en marcha hemos empleado la terminología vacuna para identificar a nuestr@s mecenas según su aporte.
¿Quieres ser una vaca empática (10€)? ¿O quizá te identificas más con ser una vaca simpática (15€) ¿Y si te conviertes en una vaca ideal (25€)? ¿O en una vaca enrollada (35€) o en una vaca amiga (50€)?
Como ves, hay vacas de todos los estilos. Todas queridas y necesarias para alcanzar la meta propuesta: la financiación del libro conmemorativo de los veinte años de Projecte Vaca.
¿Te animas? ¡Venga, colabora! ¡Te esperamos!
Ilustración de Gertrudis Losada Alva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada