dimarts, 3 de maig del 2016

'Meno es más', de Mercè Espelleta als Microteatres de Barcelona al maig


La peça curta Meno es más, de l'actriu, sòcia i presidenta Mercè Espelleta, estarà programada durant el mes de maig als Microteatres de BarcelonaMeno es más és una comèdia que gira entorn a l'arribada de la menopausa i els seus efectes en qualsevol dona. La peça va ser escrita, creada i muntada a la primera edició del Laboratori TRANSformer VACA i es va estrenar a la Mostra NOVEMBRE VACA 2013 conjuntament amb d'altres peces resultants del procés. L'obra està interpretada per la pròpia Mercè Espelleta i l'actriu Chuss Leiva, que ara repeteixen experiència. 

La primera edició del Laboratori TRANSformer VACA va ser coordinada per Laura Freijoen el apartat de dramatúrgia, Teresa Urroz i Yanina Marini en el coaching interpretatiu i Ariadna Martí i Isabel Díaz en la direcció.

(Fragment del text)
MARGARITA.- Ahora a lo importante: la sequedad vaginal. Para prevenirla tienes que ponerte alguna crema. 
SOLE.- Es que me da no sé qué.
MARGARITA.- (Abre un cajón, saca una caja de colpotrofín) Yo uso ésta, ten pruébala.
SOLE.- Que me da manía ponerme cosas ahí. Y me lío y no sé cómo hacerlo.
MARGARITA.- (Saca el tubo, y va haciendo mientras le explica) Mira: hay que enroscar la cánula, entonces aprietas hasta que hay más o menos una dosis, después introduces la cánula, como si fuera un tampax, aprietas aquí y la crema entra en tu vagina, sacas la cánula y ya está. Es igual que ponerte un tampax.
SOLE.- (Con una sonrisita, coge la caja, saca el prospecto y lee, un poco escéptica) Colpotrofin, indicaciones: Trastornos atróficos de la vulva, del vestíbulo y del anillo vaginal. ¿Oye la vulva son los labios?

La Margarita i la Sole us hi esperen als MICROTEATRES de Barcelona, Bailen 192-194. Del 5 al 29 de maig de 2016.

Dijous passis des de les 21:10 fins les 23:10 hDivendres i dissabtes des de les 22:10 fins les 00:10 h.Diumenges des de les 20:25 fins les 22:25 h.
Text: Mercè Espelleta.
Intèrprets: Mercè Espelleta i Chuss Leiva.
Direcció: Ariadna Martí.
Durada aproximada: 15 '.
Espectacle en castellàEspectáculo en castellano.
(*) Fotografia de Chus Alavista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada